спутниковые снимки высокого разрешения

Maxar Applied Sciences Оприлюднила Знімки З Супутника, На Яких Росія Продовжує Нарощувати Військові Сили Біля Кордону України

Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди 061.ua за умови розміщення в тексті обов’язкового посилання на 061.ua – Сайт міста Запоріжжя. Для інтернет-видань обов’язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом. При копіюванні матеріалів посилання (для інтернет-ресурсів – гіперпосилання) є обов’язковим. Сервіс Google Maps почав видавати супутникові знімки з роздільною здатністю zero,5 метра на піксель військових та стратегічних об’єктів росії. На кадрах із космосу можна роздивитися пускові шахти міжконтинентальних балістичних ракет, командні пункти, полігони, аеродроми та, можливо, навіть бункер путіна.

Тепер же в деталях можна побачити базу зберігання ядерних боєприпасів біля Мурманська, полігон Ньонокса, де зірвалася секретна ракета «Буревісник» з ядерною силовою установкою. Або єдиний російський авіаносець «Адмірал Кузнєцов».

Редакція може не поділяти погляди, які в них промотуються. 10 квітня Maxar Technologies опублікувало супутникові знімки російської техніки, яка передислокувалась на схід України. За даними CNN, кілька військових колон рухалися вздовж магістралі, що веде від села Солоти та міста Валуйки Білгородської області росії. Проте представник Google Женев’єв Парк заявила виданню The Verge, що жодних поправок у супутникові знімки росії не вносилося.

Редакція не несе відповідальності за факти та оціночні судження, оприлюднені у рекламних матеріалах. Згідно з українським законодавством відповідальність за зміст реклами несе рекламодавець. Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.

До цього часу якість знімків, що відображаються, було значно гірше. Матеріали з плашками “Новини компаній”, “Промо”, “Партнерський матеріал”, “Партнерський спецпроект”, “Політичні Компания Запорожского бизнесмена предоставляют Украине спутниковые снимки высокого разрешения. новини”, “Прес-реліз”, “PR”, “Офіційно” публікуються на правах реклами. Матеріали з плашкою PROMOTED та НОВИНИ КОМПАНІЙ є рекламними та публікуються на правах реклами.

この記事が気に入ったら
いいね または フォローしてね!

コメント

コメントする

目次